Betöltés...

Cando

Oldal
oldalanként
45 termékek

Cando gyógytornában használt eszközök

Cando gyógytornában használatos eszközei már több mint 35 éve segítenek a páciensek ízületi és mozgásszervi megbetegedéseinek a rehabilitációjában. A Cando termékeinek anyagát, a több éves tapasztalatok és kutatásoknak megfelelően alakították ki.

Cando gumiszalagok edzéshez

A legismertebb termék a Cando-tól a: rugalmas gumiszalag. A rugalmas gumiszalag kiválóan alkalmazható a felsőtest edzésében. Továbbá a gyógytorna kezelések során, igencsak elterjedt a rugalmas szalagok használata, úgy a rehabilitációban, mint az erősítő edzéseken. Használatuk azért egyedülálló, mivel rengetegféleképpen lehet használni, a különböző szempontoknak megfelelően. A Cando termékei között megtalálhatjuk a Resistance Tubes-t is. A standard gumiszalagok latex-ből készülnek, de kaphatóak ugyanakkor a latexmentes rugalmas edzőszalagok is.

Kéz, csukló és az ujjak rehabilitációja

A Cando különféle termékeket biztosít, a megfelelő rehabilitáció érdekében. A Theraputty a terápiás “gyurma” lehetővé teszi az kéz, csukló és ujjak rehabilitációját, a különféle gyakorlatokkal, illetve a különböző erősségű gyurmák segítségével. A Cando Digi Flex tökéletes eszköz a kéz, csukló és ujjak rehabilitációja során, amely lehetővé teszi, akár az ujjak különálló rehabilitációját is.

A fizioterápiás eszközök széles választéka a FizioSupplies-tól

A FizioSupplies, a fizioterápiás termékek (eszközök, kellékek stb.) legszélesebb választékát kínálja, garantálva a legalacsonyabb árakat. Ennek érdekében a FizioSupplies kompenzációt kínál a vásárlónak, amennyiben máshol olcsóbban találja meg a terméket. Gyorsan és egyszerűen lehet rendelni a FizioSupplies-tól, a vásárlók fizethetnek online, biztonságosan bankkártyával, banki átutalással vagy a PayPal-on. Azok számára akik gyakran rendelnek a FizioSupplies-tól, érdemes létrehozzanak egy felhasználót, a gyorsabb szolgáltatás érdekében.

Kérdése, észrevétele van? Az Ügyfélszolgálatunk mindig örömmel áll az Ön rendelkezésére.