Betöltés...

Lifemaxx

  1. LMX. Step
    LMX. Step
    146,93 EUR 115,69 EUR
  2. LMX. Sprinttracks
    LMX. Sprinttracks
    Price on Request
  3. Studio Pump discs BLACK (1,25 - 10kg)
    Studio Pump discs BLACK (1,25 - 10kg)
    Regular Price 8,38 EUR 6,93 EUR 6,60 EUR
  4. Studio Pump discs COLOUR (1,25 - 10kg)
    Studio Pump discs COLOUR (1,25 - 10kg)
    Regular Price 8,38 EUR 6,93 EUR 6,60 EUR
  5. LMX. Slamball
    LMX. Slamball
    25,18 EUR 19,83 EUR
Oldal
oldalanként
80 termékek

LMX. kézisúlyzók

A LMX. kézisúlyzókat kínál, amelyeket akár kettős szettekben is megvásárolhatja. A súly tekintetében vannak 2kg-tól egészen 60kg-ig. A nehezebb súlyzók rendelése is lehetséges, de azt csak külön kérésre. A súlyzók számára van egy speciális tárolóállvány, a Dumbbell Rack black amely hat kézisúlyzó tárolására alkalmas.

Lehetőség van a súlyzótorony megvásárlására is a kézisúlyzokkal együtt. A LMX. Black Dumbbell Tower with Black Dumbbell szett 1 kg-tól, 10-kg-os kézisúlyzókat tartalmaz. A súlyzok széles kőrben elterjedtek és bárki használhatja.

LMX. Squat Sponge

A Lifemaxx szivacs kényelmet nyújt a gyakorlatok végzése közben. A Squat Sponge eszközt az olimpiai rúdra kell rátenni, ami így megvédi a nyakat, vállakat és védi a hátgerincet is.

A FizioSupplies nyújtja a legjobb szolgáltatást

A FizioSupplies, a fizioterápiás termékek (eszközök, kellékek stb.) legszélesebb választékát kínálja, garantálva a legalacsonyabb árakat. Ennek érdekében a FizioSupplies kompenzációt kínál a vásárlónak, amennyiben máshol olcsóbban találja meg a terméket. Gyorsan és egyszerűen lehet rendelni a FizioSupplies-tól, a vásárlók fizethetnek online, biztonságosan bankkártyával, banki átutalással vagy a PayPal-on. Azok számára akik gyakran rendelnek a FizioSupplies-tól, érdemes létrehozzanak egy felhasználót, a gyorsabb szolgáltatás érdekében.

Kérdése, észrevétele van? Az Ügyfélszolgálatunk mindig örömmel áll az Ön rendelkezésére.