Betöltés...

Masszázstermékek

oldalanként
96 termékek

Masszázsolajok széles választéka

A FizioSupplies katalógusában nagyon sok termék megtalálható, mint például a Chemoderm, Chemodol, Chemotherm, Chemovine, Baselin és Olivine. Ezek az masszázsolajok bármilyen típusú masszázshoz alkalmazhatók, segítenek az izom megnyugtatásában, emellett táplálják, hidratálják a bőrt. A masszázsolajat rendszerint használják a gyógytornászok és masszőrök.

Masszázskrémek

A Hirudoid masszázs kréméinek gyulladáscsökkentő hatása is van. A fájdalom csökkentésével támogatjuk a gyógyulási mechanizmusokat. Nagyon sok sportoló használja a krémet a különböző sportsérülések kezelésére. A Hirudoid krém a különböző gyulladások, zúzódások és rándulások kezelésében is hatásos.

Masszázs gélek

A NAQI masszázsgéleket az ultrahang- és elektroterápiás kezelések sortán alkalmazzák. A gyulladást csökkenti, és az ízületek mozgása megmarad. A Toco-Tholin szintén masszázsgéleket és termékeket kínál. Egy fájdalmas területen, feszes izomnál a gél vagy a spray lehűti az adott területet, ezzel segítve a gyorsabb regenerációt.

Masszázstermékek széles választéka

Keres egy terméket, de nem találta meg a weboldalunkon? Segítünk megtalálni, emellett biztosítjuk a gyors kiszállítását az adott terméknek. További kérdései vannak, lépjen velünk kapcsolatban a +31 50 549 2206 számon vagy a e-mail info@fiziosupplies.hu címen.