Betöltés...

Anatómia

  1. Arteriosclerosis Model, with cross section of artery, 2 part
    Arteriosclerosis Model, with cross section of artery, 2 part
    Regular Price 83,82 EUR Special Price 80,06 EUR 63,04 EUR
  2. Intestinal diseases
    Intestinal diseases
    Regular Price 123,19 EUR Special Price 118,81 EUR 93,55 EUR
  3. Acupuncture Ear, right
    Acupuncture Ear, right
    Regular Price 37,59 EUR Special Price 36,28 EUR 28,57 EUR
  4. Flexible Spine Model with Soft Intervertebral Discs
    Flexible Spine Model with Soft Intervertebral Discs
    Regular Price 351,79 EUR Special Price 339,62 EUR 267,42 EUR
  5. Heart, 7 part
    Heart, 7 part
    396,24 EUR 312,00 EUR
  6. Homo erectus pekinensis Skull (Weidenreich, 1940), Replica
    Homo erectus pekinensis Skull (Weidenreich, 1940), Replica
    Regular Price 219,71 EUR Special Price 211,79 EUR 166,76 EUR
  7. Homo rhodesiensis Skull (Broken Hill; Woodward, 1921), Replica
    Homo rhodesiensis Skull (Broken Hill; Woodward, 1921), Replica
    Regular Price 219,71 EUR Special Price 211,79 EUR 166,76 EUR
oldalanként
414 termékek

Anatómia

Az anatómiai modellek tökéletesek oktatási célok betöltésére is. Emellett, ezek a anatómiai modellek, gyakorló bábuk gyakran használatosak a orvosi rendelőkben, mentős, elsősegély képzéseken egyaránt. Továbbá a háziorvosok, gyógytornászok előszeretettel használják. Megkönnyíti a szakemberek munkáját, mivel a modelleken könnyebben el lehet magyarázni a páciensnek az adott problémát, ezzel segítve őt a helyzet jobb áttekintésében, megértésében. A FizioSupplies számos különféle anatómiai modellt kínál különböző típusban és különféle célokra.

Csontváz modellek

A csontváz modellek természetes modellként mutatják be az emberi csontvázat, vagy egy adott részét. Külön megtalálhatók adott részek is akár a csípő, koponya, gerincoszlop, lábfej vagy a medence öv csontjai. Persze, a teljes emberi csontváz is elérhető valós méretben is. A csontvázaknak számos típusuk van, vannak olyanok, ahol megvan jelölve az izomzat, akár inak is vagy rugalmasabbak mozgatható gerincoszloppal.

Szervek és struktúrák anatómiai modelljei

A FizioSupplies széles választékát kínálja a belső szervek és anatómiai struktúrák modelljeinek.. Számos belsőszerv modell szétszedhető és a különböző rétegek is szemléltethetők. Továbbá vannak összehasonlító modellek is, amelyek az egészséges és a sérült/károsult/nem egészséges belső szerveket szemléltetik.

Állati anatómiai modellek

Az ember anatómiai modelljei mellett, a FizioSupplies kínálja az állati anatómiai modelleket is.. Ezeknek az állati modelleknek segítségével, egy valós képet kaphatunk a kutya, macska, tehén vagy tengeri malac anatómiájáról.

Anatómiai poszterek

Az anatómiai poszterek oktatási és egyéb célokra használhatók. Nagyon hasznosak a gyógytornász- és háziorvosi rendelőkben. Ezeknek segítségével az orvos, gyógytornász, egészségügyi szakember könnyedén elmagyarázhatja az adott problémát, majd annak kezelését, a páciensnek.

Izom modellek

Az anatómiai izom modellek különböznek az emberi test adott részein. Az izmok és azoknak felépítésük jól megjelenik a különféle modelleken. Ezen modellek gyakorta használatosak a gyógytornászok, manuál terapeuták és más egészségügyi szakemberek rendelőiben. A modellek szintén alkalmasak a doktorok, mentőorvosok számára, különböző képzések alkalmával. A gyógytornászok pedig napi rendszerességgel használják, az adott kezelés vizuális ismertetéséhez.

Többet szeretne tudni az anatómia modellekről?

Kérdése van az anatómiai modellekkel, vagy egy adott anatómia modellel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 50 549 2206 telefonszámon vagy írjon e-mailt a info@fiziosupplies.hu címre.