Betöltés...

Egyensúly és stepperek

Oldal
oldalanként
87 termékek

Egyensúly és stepperek

Az egyensúlyfejlesztő eszközök és stepperek fejlesztik az egyensúlyt, erőt, állóképességet, rugalmasságot ls gyorsaságot. A FizioSupplies kiváló edzéseszközöket kínál a egyensúlygyakorlathoz és a lépcsőzéshez. Továbbá különböző oktató DVD-t kínálunk, amelyek bemutatják a gyakorlatok helyes kivitelezését, emellett motivációt adnak.

Egyensúlyfejlesztés

A FizioSupplies az egyensúlyfejlesztő eszközök széles választékát kínálja, mint például a jól ismert BOSU Balance Trainer eszközt. Ez a Balance Trainer tökéletes eszköz a rugalmasság, erő, sebesség és egyensúly fejlesztésére. A BOSU Balance Trainer különböző típusait kínáljuk. Más termékek, mint például a Sissel és Pure2Improve szintén kiváló egyensúlyfejlesztő eszközöket kínálnak. Továbbá, számos egyensúlyfejlesztő eszköz, felszín és matrac áll rendelkezésre. Az egyensúlyfejlesztésére gyakran használják, a Equilizer-t a Lebert márkától.

Stepperek

A lépcsőző edzések fejlesztik az állóképességet, emellett koncentrálni kell, hogy a mozgásokat nagy magabiztossággal és stabilan végezzék. A FizioSupplies a különböző gyártók steppereit kínálja, mint például a Reebok steppereket. A Gymstick Pro Step előnyös, mivel állítható magasságú.