Betöltés...

Gyorsaság & Koordináció

  1. MFT Core Disc
    MFT Core Disc
    187,87 EUR 147,93 EUR
  2. MFT Sport Disc
    MFT Sport Disc
    240,36 EUR 189,26 EUR
  3. Stick Mobility
    Stick Mobility
    68,12 EUR 53,64 EUR
oldalanként
103 termékek

Gyorsaság és koordináció fejlesztése

A szabadidő- és profi sportolók számára is kihívást jelent az erő és gyorsaság fejlesztése, jobb lenni, fejlődni valamiben sok edzéssel jár. Mi az edzőfelszerelések széles választékát kínáljuk, amelyek segítségével elérheted a kitűzött célodat.

Koordinációs létrák, gátak és ládák

A termékek széles választékát kínáljuk, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy minden szükséges sportképességet fejleszteni lehessen velük, így fokozzák a teljesítményt. A FizioSupplies a koordinációs létrák széles választékát kínálja, amelyek segítségével fejleszthető a gyorsaság és a koordináció. A Stroops koordinációs létrák alkalmasak a kinti és benti használatra egyaránt, vannak összecsukható létrák, és más tulajdonságokkal rendelkező termékek is. Megtalálja a gátak széles választékát is a saját márkánktól, FS, különböző méretekben, kinti és benti használtara egyaránt, illetve egy táskát amelyben könnyen szállítható. Emellett kínáljuk a ládák széles választékát is, amelyek alkalmasak a pliomterikus edzésekhez. A Crossmaxx fa és műanyag ládái, egymásra tehetők, emellett különböző eszközök tárolására is alkalmasak.

Pons, Szuszpenziós tréner és gymstick

A koordinációs létrák, gátak és ládák mellett számos más felszerelés is van, a FizioSupplies kínálja a Pons, szupszenziós trénerek és gymstick-ek széles választékát. A pons a Cawila-tól multifunkcionálisak, ideálisak a gyorsaság fejlesztésére, kinti és benti használatra egyformán alkalmasak. A szuszpeniós trénerek a Pure2Improve márkától, kiválóan alkalmazhatók a gyorsaság és koordináció fejlesztésére. A FizioSupplies széles választékát nyújtja a Gymsticks eszközöknek. Az eszköz lehetővé teszi a teljes test edzését, használhatják akár kint akár bent, emelltt van speciálisan kialakított gymstick a vízi használatra is.