Betöltés...

Medicinlabdák & Gyógylabdák

  1. Gym Ball Base
    Gym Ball Base
    25,18 EUR 19,83 EUR
  2. Gym Ball Rack
    Gym Ball Rack
    209,91 EUR 165,28 EUR
  3. Dynamax Mini
    Dynamax Mini
    90,11 EUR 70,95 EUR
  4. 31% Kedvezmény
    Pure2Improve Exercise Ball
    Pure2Improve Exercise Ball
    Regular Price 26,23 EUR 18,03 EUR 14,20 EUR
oldalanként
62 termékek

Medicinlabdák

A medicinlabdák, súllyal “töltött” labdák, amelyeket legtöbbszőr az erőedzésben használnak. A medicinlabdák megtalálhatók egészen könnyű és nehéz változatokban is, így alkalmasak az erőfejlesztő edzésekhez is. A medicin labdákat eredetileg a gyógytornában, mozgásterápiákban használták, innen jön az elnevezése is. Egy ideje, már a különböző edzésmódszerekben, sportági edzéseknél is használják, mivel segítségükkel fejleszthető az egyensúly, koordináció, robbanékonyság, erő és stabilitás.

Medicinlabdák a rehabilitációban

A medicinlabdákat a gyógytornászok gyakran használják rehabilitációs edzések során. Ezeknek az eszközöknek a használata a rehabilitációs edzések során, lehetővé teszi a páciens számára a gyakorlatok egyszerű és kontrollált végzését, így szolgálja az izomerő fejlesztését.

Medicin labda, mint edzőfelszerelés

A medicinlabdákat gyakran használják a fitneszedzések során, mivel lehetővé teszi az törzsizomzat és az alsó végtag szakszerű edzését, legyen szó a feszítő-, hajlító- vagy fenék izmairól. Ezek az eszközök kiválóan alkalmazhatók a profi sportolók felkészülési szakaszában: különböző gyakorlatok során. A medicinlabdák használata fejleszti a gyorsaságot, pontosságot, továbbá hatékonyan fejleszthető vele az izomerő is.

Kiegészítő eszközök a medicin labdákhoz

A FizioSupplies különféle kiegészítő eszközöket nyújt a medicinlabdákhoz. Például a medicinlabdák tárolására a tároló állványokat vagy a Dynamax Ball zsákot amelyben kényelmesen és biztonságosan tárolhatja. Emellett megtalálja a Kamagon Advanced posztert és az útmutató kártyákkal az edzésmotivációhoz.

Gyógylabdák a rehabilitációban és a fitneszedzésekben

A gyógylabdákat számos célra lehet használni. Használni lehet ülő-alkalmatosságként, fitneszlabdakénts, gyógylabdaként vagy physio labdaként. A gyógylabdákat leginkább a gyógytornászok használják, a rehabilitációs- és fitneszedzések során. A gyógylabdák segítségével fejleszthető az egyensúly, stabilitás, rugalmasság és kiválóan lehet fejleszteni a törzserőt is. A gyógylabdák többféle méretben kaphatók, kezdve a kicsitől a nagyig, sima vagy rücskös felülettel is.

Exercise ball Brands

A FizioSupplies a gyógylabdák széles választékát kínálja, amelyek különböznek méretben és vastagságban. A FS, a FizioSupplies saját márkája kínálja a legkülönfélébb típusait a gyógylabdáknak. A Thera-Band gyógylabdák szintén kiváló minőségűek. Mivel az eszközt különféle célokra lehet használni, ezért fontos, hogy ennek megfelelően válasszuk meg az ideális eszközt.

Kiegészítők a gyógylabdákhoz

Számos különféle tárolóállványt kínálunk a gyógylabbdák tárolásásra, így egy helyen tárolható és nem gurulnak szerteszét. A FizioSupplies továbbá fali tárolót, kompresszort és labdapumpát is kínál. Olyan termékcsomagot is kínálunk, ami lehetővé teszi az intenzív edzéseket is, ezekben a csomagokban megtalálható a gyógylabda, gumiszalag vagy matrac, szivacshenger vagy masszázsrúd (az izmok masszírozására)