Betöltés...

Szuszpenziós

  1. Tiguar Sling
    Tiguar Sling
    17,78 EUR 14,00 EUR
  2. Tiguar alfa ONE
    Tiguar alfa ONE
    138,43 EUR 109,00 EUR
  3. Revvll ONE
    Revvll ONE
    628,65 EUR 495,00 EUR
  4. Tiguar Swivel
    Tiguar Swivel
    71,12 EUR 56,00 EUR
  5. TRX Rip Trainer
    TRX Rip Trainer
    209,85 EUR 165,24 EUR
Oldal
oldalanként
41 termékek

Szuszpenziós edzés: eddz a saját testsúlyoddal

A szuszpenziós edzés forradalmasította a fitneszedzéseket. Ez az egyszerű, mégis hatékony edzésmódszer nagyon elterjedt Amerikában, és népszerűsége terjed Európában is. A szuszpenziós edzés edzés során a saját testünk erejét használjuk, a testsúlyunk gravitációval szembeni mozgatására. Ezzel az edzésformával végtelen sok lehetőségünk van a különféle gyakorlatok végzésére, különböző intenzitásokon az egészen egyszerűtől a rendkívül nehézig, ezért alkalmas az edzésmódszer mindenki számára.

Szupszenzió tréning a TRX, AeroSling és a PT4Pro eszközökkel

A FizioSupplies a szuszpenziós edzésfelszerelés széles választékát kínálja, mint például a TRX® Suspension trainer, AeroSling® trainer és a PT4Pro® trainer amelyek forradalmasították a szupszenziós tréningeket. A TRX, AeroSling és PT4Pro teljes edzésszettet kínál a szuszpenziós tréningekhez. Ez magába foglalja az ajtóra rögzíthető eszközt, szivacshengert és a szárakat.

Izomláncok edzése a szupszpenziós trénerekkel

A szuszpenziós tréning során a mozgásláncban résztvevő izmok fejlesztését célozzák meg, nem csupán egy adott izomcsoportot. Ennek az edzésmódszernek a végzéséhez előnyünkre szolgál egy erős törzs, mivel a mozgásláncokat erejét . fejlesztik. A törzs és a háti szakasz stabilitása elengedhetetlen a mozgások során. A szuszpenziós tréning rendkívül alkalmas az egyensúly, erő, állóképesség és rugalmasság fejlesztésére. A szuszpenziós trénerek, nagyon könnyen szállíthatók, könnyű súlyúak és alkalmasak kinti és benti használatra egyaránt.