Betöltés...

Fitnesz

  1. LMX. Slamball
    LMX. Slamball
    25,18 EUR 19,83 EUR
  2. FLOWIN Pro Physio
    FLOWIN Pro Physio
    261,35 EUR 205,79 EUR
  3. FLOWIN Fitness
    FLOWIN Fitness
    156,39 EUR 123,14 EUR
  4. Tiguar bumper
    Tiguar bumper
    130,24 EUR 102,55 EUR
oldalanként
475 termékek

Fitnesz

A FizioSupplies különféle eszközöket és kellékeket kínál az izomzat, koordináció, sebesség, stabilitás és agilitás fejlesztésére. Ezeket a fitnesz eszközöket és kiegészítőket használhatják a fitnesz stúdiókban, egészségügyi központokban, fizioterápiás és rehabilitációs klinikákon.

Edzőtermi eszközök az izomerő fejlesztésére

A FizioSupplies különféle fitneszeszközöket kínál az izomerő fejlesztésére, ilyenek például a kézisúlyzók és a kettlebell-ek. Ezen termékek elérhetők különféle méretben és súlyban, így a kívánt terhelési szint könnyedén megválasztható. Termékkínálatunkban számos más eszköz is szerepel, mint például a szabad súlyok és rudak.

Különböző típusú labdák

Számos edzésprogramban használnak labdákat. A medicinlabdákat elsősorban az erőedzéshez használják, de az egyensúly és a koordináció fejlesztésére is használatók . További eszközök, mint például a fitnesz-labdák segítenek a stabilitás, koordináció, rugalmasság, de akár az agilitás fejlesztésében is.

Egyéb fitnesz-eszközök

Az olyan eszközök, mit például a koordinációs létrák, gátak és bóják kiválóan alkalmazhatók a sebesség és koordináció fejlesztésére. A szuszpenziós edzésforma nemrégiben terjedt el, segítségével különféle edzéstípusokat, gyakorlatokat végezhetünk, amelyek kiválóan fejlesztik az erőt.

Kérdése van a FizioSupplies által kínált fitnesz-eszközzel kapcsolatban?

Kérdése van egy termékkel kapcsolatban? Nem találja a keresett terméket? Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal a +31 50 549 2206 telefonszámon vagy az info@fiziosupplies.hu e-mail címen.