Betöltés...

Rehabilitáció

  1. Airex Corona 185
    Airex Corona 185
    157,39 EUR 123,93 EUR
  2. 12% Kedvezmény
    Sissel Fit-Ring
    Sissel Fit-Ring
    Regular Price 9,97 EUR 8,74 EUR 6,88 EUR
oldalanként
211 termékek

Gumiszalagok a rehabilitációban

Az gumiszalagok használata biztosítja, hogy az izomcsoportok megfelelően működjenek együtt. Emellett, alkalmasak az izomerő növelésére is. A FizioSupplies számos különböző méretű és erősségű szintű gumiszalagot kínál. A gumiszalagokat gyakran használják a fizioterápiában, gyógytornában, rehabilitáció, de akár fitnesz edzések során is. Ezek eszközök kiválóan alkalmasak otthoni használatra is.

Miniband-ek

A Miniband egy kiváló termék, amely segítségével különböző edzéscélokat érhetünk el. A sportolók legtöbb esetben a bemelegítés során alkalmazzák, használatuk lehetővé teszi akár a teljes test edzését is. Ezeket az eszközöket nagyon gyakran használják a rehabilitációs gyakorlatok során, így fontos eszköz a gyógytornászok számára. A miniband-ek segítségével a test számos izma edzhető. A különböző erősségű minibandekkel megválaszthatjuk a kívánt edzésintenzitást, így lehetőséget biztosít a fokozatosságra, ami a rehabilitáció folyamán kiemelten fontos.

Eszközök a kéz és a csukló rehabilitációjára

A FizioSupplies számos terméket kínál, amelyek a kéz és csukló rehabilitációjára szolgálnak. Ezen eszközök segítségével fejleszthetők a kéz, különböző mozgásai, mint például a szorító-, húzó mozgás stb. ezek segítségével fejleszthető az izomerő a rugalmaság, koordináció és hajlékonyság.

Fitnesz matracok

A fitnesz matracok kiváló felületet biztosítanak a rehabilitációs célokra, egy stabil és kényelmes munkafelületet nyújtanak. Néhány matrac kialakításának köszönhetően ütéscsillapító hatású, ez teszi lehetővé a komolyabb használatot, segítenek a sérülések elkerülésében.

Kérdése van a termékkínálatunkkal kapcsolatban?

Kérdése van egy termékkel kapcsolatban? Nem találja a keresett terméket? Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal a +31 50 549 2206 telefonszámon vagy az info@fiziosupplies.hu e-mail címen.