Betöltés...

Brace-k

  1. Thuasne Pedi Pro Softer Heel Inserts
    Thuasne Pedi Pro Softer Heel Inserts
    Regular Price 30,39 EUR 25,13 EUR 23,93 EUR
  2. Bauerfeind ViscoHeel Heel Cushion
    Bauerfeind ViscoHeel Heel Cushion
    Regular Price 26,24 EUR 21,69 EUR 20,66 EUR
  3. Donjoy nachtspalk rigide
    Donjoy nachtspalk rigide
    Regular Price 97,69 EUR 80,77 EUR 76,92 EUR
oldalanként
305 termékek

A rögzítők széles választéka

A FizioSupplies a rögzítők széles választékát kínálja, különböző tulajdonságokkal és különböző célokra. Mint például: csukló, nyak, váll, boka, könyök térd és mellkas. A brace-ket a kisebb sérülések vagy elváltozások során használják. Azonban a rögzítők akkor működnek megfelelően, ha az adott testrész méretéhez megfelelően illeszkedik, csak így tudja a kellő tartást nyújtani.

A rögzítők használata

A rögzítőket mindenki használhatja, az elsődleges csoport azonban a sportolók, azonban a rögzítőket a mindennapi életben is használják a mozgásszabadág javítására. A rögzítők kiváló tartást biztosítanak, egy támogatják a gyógyulást.

Thuasne, ProCare és DonJoy rögzítők

A FizioSupplies számos különböző gyártó rögzítőit kínálja, mint például a, Thuasne rögzítőket. Azonban megtalálja a ProCare és DonJoy rögzítőket is a katalógusban. A különbség a rögzítők közt, hogy mindeniknek megvannak a sajátos tulajdonságai.

Rögzítő vásárlása

Mielőtt rögzítőt vásárolnánk ajánlatos tanácsot kérni a gyógytornásztól, vagy a vevőszolgálatunktól. Vásárláskor vegye figyelembe az alábbiakat:

  • A rögzítő a megfelelő tartást kell nyújtsa, igazodnia kell az adott testrészhez.
  • Válaszd a minőséget; egy jó minőségű rögzítő nem irritálja a bőrt, viselése kényelmes.
  • Fontos, hogy a rögzítőt egyszerűen fel tudjuk helyezni az adott testrészre.
  • Fontos, hogy a bőrfelület ne maradjon hosszú idei nedves, ezért fontos nedvesség és légáteresztő rögzítőket választani.

Kérdése van a rögzítőkkel kapcsolatban?

Tanácsot szeretne kérni a megfelelő rögzítő kiválasztásában, vagy más kérdése van? Kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a +31 50 549 2206 telefonszámon vagy a info@fiziosupplies.hu e-mail címen