Betöltés...

Erőfejlesztő eszközök

Oldal
oldalanként
29 termékek

Erőfejlesztő eszközök teljes testes edzésekhez

Az edzőtornyok/edzőkeretek lehetővé teszik, hogy egy adott eszközön számos különböző erőfejlesztő gyakorlatot végezhessünk. Így lehetővé téve azt, hogy ki válasszuk azt, hogy az adott izomcsoportot szeretnénk fejleszteni, vagy akár a teljes testizomzatot.

Edzőtornyok az erőfejlesztő edzéshez a FizioSupplies-tól

A FizioSupplies-nál számos különböző típusú edzőtorony közül választhat. Típustól függően változik, a súlytárcsák mérete és száma, a rudak száma. A legszéleskörűbb termék a Dual Power Rack. Ezen a modellen van nyolc különböző tároló a rudaknak, négy rész a felsőtest edzésére és számos tartó a súlytárcsáknak. Ezáltal a Dual Power lehetővé teszik a megfelelő edzést, erőfejlesztést és hozzásegít a megcélzott teljesítmény eléréséhez.

Athlon és Tunturi edzőtornyok

Az edzőtornyoknak a legfőbb szerepük az erőfejlesztő edzések során van. Az Athlon számos edzőtornyot kínál. Mint például Athlon Unique Functional Trainer gépen több mint 300 különböző gyakorlat végezhető, ezzel biztosítva a megfelelő edzésterhelést a kezdő és profi sportolók számára. Az eszköz rengeteg állítható funkcióval rendelkezik, így lehetővé téve a test összes izmának az edzését. Ha pedig egyszerűbb gépet keresel, akkor a Tunturi WT60 Cross Fit Rack egy tökéletes választás. Ez az eszköz szintén használható a teljes testes edzésekhez, de kevesebb funkcióval.