Betöltés...

Dinamométer

  1. 14% Kedvezmény
    MicroFET 2 Wireless
    MicroFET 2 Wireless
    Regular Price 1 206,97 EUR Special Price 1 039,04 EUR 818,14 EUR
  2. MicroFET klinikai szoftvercsomag
    MicroFET klinikai szoftvercsomag
    Regular Price 585,17 EUR Special Price 565,15 EUR 445,00 EUR
  3. Lever Handle
    Lever Handle
    65,41 EUR 51,50 EUR
  4. Shovel handle
    Shovel handle
    65,41 EUR 51,50 EUR
Oldal
oldalanként
48 termékek

Dinamométer választék

A FizioSupplies a dinamométerek széles skáláját kínálja: csukló- és alkar-dinamométereket, hát-, láb- és mellkasi dinamométereket, kézi dinamométereket és különféle típusú hidraulikus toló- és húzódinamétereket.

Baseline Dinamométerek

A Baseline különféle termékekkel rendelkezik, amelyek mérik az erősséget, a mozgás tartományt, illetve a egyéb méréseket tesznek lehetővé. A Hydraulic Hand Dynamometer a Baseline-tól pontosan megmutatja a kéziszorítóerőt, anélkül, hogy bármilyen mozgó eszköze lenne a készüléknek. További Baseline Dinamométer a csukló-, alkar dinamométer. Ez az eszköz pontosan méri a csukló és alkar erejét, az eredményt pedig azonnal látható. A digitális változat csukló-, alkar dinamométer szintén elérhető.

Kézi dinamométerek & Szorításmérők

A Baseline termékek mellett, a FizioSupplies további kézi dinamométereket, szorításmérőket kínál az olyan márkáktól, mint a FS, Hoggan és Jamar. A Hoggan MicroFET2 Wireless a legköltség hatékonyabb, ergonomikus kialakítású kézi dinamométer, amely jelenleg elérhető. A FET a Force Evaluation és Testing szavakból született. Az elektromos kézi dinamométer tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, drót nélküli. Használható a különböző mérésekhez, adott izomerő tesztekhez és egy objektív és pontos eredményt nyújt a kifejtett izomerőről.