Betöltés...
Vissza

Thera Cane masszirozó

Regular Price 57,72 EUR 28,87 EUR 22,73 EUR
  • FysioSupplies is rated 8.4 / 10
  • 14 days return warranty
  • Choose from more than 15.000 products

Thera Cane masszirozó

A Thera Cane masszirozó egy olyan eszköz amellyel saját testét masszírozhatja, nyomást gyakorolva a fájdalmas izmokra. A masszírozó egyedi kialakítása lehetővé teszi, saját testét masszírozza, még a test nehezen elérhető területein is, bármilyen külső segítség nélkül. Az S-Trigger Massage eszközt lehet használni állásban, ülésben vagy fekvő helyzetben is akár, így lehetővé teszi, hogy a kívánt szögben alkalmazzuk a masszázst, ezáltal hatékonyan kezeljük a fájdalmas trigger pontokat.

A Thera Cane egy ideális masszirozó eszköz, amely segít a fájdalmat okozó izomcsomók, trigger pontok kezelésében, emellett jól kezelhetők a feszes izmok is, mint például a feszes vállizomzat.

Specifications Thera Cane masszirozó

További információ
SKU C14687
Márka FS
Terméktípus Triggerpoint masszázs eszköz
Write Your Own Review
You're reviewing:Thera Cane masszirozó
Your Rating

Thera Cane masszirozó

Hogyan működik a Thera Cane:

Mielőtt elkezdenénk a Thera Cane eszközzel végzett kezelést, ajánlatos nyújtásokat végezni, annak érdekében, hogy a fájdalmas pontokat könnyeben megtaláljuk, ezáltal célzottan a fájdalmat okozó pontokat tudják kezelni. Az eszköz használata előtt ajánlatos akár egy forró fürdőt venni, ennek köszönhetően a mélyebb rétegeket is egyszerűbben lehet kezelni..

A kezelésben nagyon fontos a fokozatosság. Egy két perces kezelés egy fájdalmas ponton elegendő.. Az emberek általában annyira élvezik az S-Trigger masszázseszközzel való kezelést, hogy kezdetben túlzásba viszik a használatát. Ennek elkerülése érdekében ajánlatos a kiemelt figyelem és a fokozatosság. Amennyiben a kezelés túl intenzív volt, akkor hatását még 12-36 óráig is érezhetjük, ezt követően csak nagyon enyhe nyomással kezeljük a területet és alkalmazhatunk hideg/meleg pakolásokat.

A kezelés alatt a kezek helyzete  ahogy az 1 képen látszik, a váll felső részét kezelik. Miután megvan a fájdalmas pont akkor enyhe nyomást alkalmaznak, és 1-2 cm-t mozgatják. Fontos hogy a fájdalmas ponton kezeljenek, és kis mozgásokkal és az izom lefutási irányának megfelelően. A nyomást akkora területen kell kifejteni mint egy pénzérme. Hogyha a nyomást koncentráltan alkalmazzák, akkor a kezelés hatékonyabb.

A 2 képen egy másik lehetőséget látnak. Az eszközre helyezve az alkarját, könnyedén megterhelés nélkül tud kezelni, és a kívánt nyomáserősséget is könnyedén tudja változtatni. Pár használat után már egyszerű a megfelelő nyomáserősséget alkalmazni, ráérez a felhasználó.

Picture 1Picture 2

A Thera Cane eszköz használata segít a vérkeringés fokozásában, így az izmokba több oxigén jut. A kezelés során alkalmazott nyomás segít az izomfunkciók megörzésében, fejlesztésében azáltal, hogy a leapadásokat, fájdalmas izomcsomókat kezeli. A jobb vérkeringés, hatékonyabb izomműködést biztosít. Az eszköz használata enyhíti a fájdalmat, izomfeszültséget, érzékenységet és merevséget. Alkalmazható a a háton, nyakon, vállakon, lábakon, csípőn, karokon, fenéken, várhol és bármikor.

A Thera Cane jellemzői:

  • A Thera Cane masszázseszköz alkalmas a fájdalom enyhítésére és a tirggerpontok ezelésére
  • Egyedi kialakítás, és hat kis kezelőlabdácska
  • A kialakításnak köszönhetően lehetővé teszi a teljes test masszázsát
  • A test bármely részén kezelhetnek vele
  • A kompakt kialakításának köszönhetően utazásra is alkalmas
  • Méretei: 61 x 38 cm
  • Átmérője: 2.,5 cm
  • Súlya: 0.,450 kg
  • Poszter bemutató gyakorlatokkal (angol nyelvű)

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Thera Cane masszirozó 36,66 EUR