Betöltés...

Szivacshengerek

  1. RAD All-in Kit
    RAD All-in Kit
    155,75 EUR 122,64 EUR
  2. RAD Helix
    RAD Helix
    54,52 EUR 42,93 EUR
  3. Blackroll PRO
    Blackroll PRO
    36,63 EUR 28,84 EUR
  4. 29% Kedvezmény
    Blackroll Trainerbag
    Blackroll Trainerbag
    Regular Price 31,38 EUR Special Price 22,42 EUR 17,65 EUR
  5. 22% Kedvezmény
    Iron Gym Massage Roller
    Iron Gym Massage Roller
    Regular Price 26,19 EUR Special Price 20,46 EUR 16,11 EUR
  6. Blackroll Booster
    Blackroll Booster
    157,33 EUR 123,88 EUR
  7. Sissel Myofascia Roller
    Sissel Myofascia Roller
    Regular Price 38,79 EUR 32,12 EUR 25,29 EUR
Oldal
oldalanként
53 termékek

Masszázs a szivacshengerekkel

A szivacshengerek általában, henger alakúak, de más formákban is kaphatók. A hengerezés egy aránylag új masszázstechnika, amely a myofascial release technikán alapszik. A hengerek különféle kialakításban elérhetők, különböző szilárdságúak és sima vagy rücskös felülettel.

Mikor használják a szivacshengereket?

A hengereket leggyakrabban a feszes izmokon használják. A hengerekkel a megfelelő helyen alkalmaznak egy nyomást a trigger pontokon (csomókon) és a letapadt izmokon. Ez enyhíti az izomfájdalmat és ellazítja a feszes izmokat. A hengerezés ajánlott a sportolóknak (pl. edzések után), továbbá a gyógytornák, rehabilitáció során. A hengerezés edzés előtt és után is alkalmazható, naponta többször is.

A hengerezés jótékony hatésai

A hengerezésnek különböző jótékony hatása van: segít a vérkeringés fokozásában, megszünteti a trigger pontokat, javítja a rugalmasságot, csökkenti az izomfájdalmat és segít elkerülni a sérüléseket.

Hengerek vásárlása

A FizioSupplies a különböző gyártók termékeinek széles választékát nyújtja, mint például a TriggerPoint, Pure2Improve, RumbleRoller, Blackroll, és persze a FizioSupplies saját márkás terméke a FS. A kezdetben ajánlatos egy puhább hengerrel elkezdeni a hengerezést. Akinek több tapasztalata van a hengerezés terén használhatja a hengereket is. Ha nem sikerült választani, vagy további kérdése merült fel a hengerekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunk munkatársával Vevőszolgálat. Mindig örömmel segítünk.