Betöltés...

Szivacshengerek

Oldal
oldalanként
53 termékek

Masszázs a szivacshengerekkel

A szivacshengerek általában, henger alakúak, de más formákban is kaphatók. A hengerezés egy aránylag új masszázstechnika, amely a myofascial release technikán alapszik. A hengerek különféle kialakításban elérhetők, különböző szilárdságúak és sima vagy rücskös felülettel.

Mikor használják a szivacshengereket?

A hengereket leggyakrabban a feszes izmokon használják. A hengerekkel a megfelelő helyen alkalmaznak egy nyomást a trigger pontokon (csomókon) és a letapadt izmokon. Ez enyhíti az izomfájdalmat és ellazítja a feszes izmokat. A hengerezés ajánlott a sportolóknak (pl. edzések után), továbbá a gyógytornák, rehabilitáció során. A hengerezés edzés előtt és után is alkalmazható, naponta többször is.

A hengerezés jótékony hatésai

A hengerezésnek különböző jótékony hatása van: segít a vérkeringés fokozásában, megszünteti a trigger pontokat, javítja a rugalmasságot, csökkenti az izomfájdalmat és segít elkerülni a sérüléseket.

Hengerek vásárlása

A FizioSupplies a különböző gyártók termékeinek széles választékát nyújtja, mint például a TriggerPoint, Pure2Improve, RumbleRoller, Blackroll, és persze a FizioSupplies saját márkás terméke a FS. A kezdetben ajánlatos egy puhább hengerrel elkezdeni a hengerezést. Akinek több tapasztalata van a hengerezés terén használhatja a hengereket is. Ha nem sikerült választani, vagy további kérdése merült fel a hengerekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunk munkatársával Vevőszolgálat. Mindig örömmel segítünk.